Καθε φθινοπωρο ολοι μας λατρευουμε να πινουμε ζεστη σοκολατα! Βαρεθηκα ομως την κλασσικη απλη σοκολατα και σκεφτηκα να κανω μια παραλλαγη!Οριστε λοιπον:
- Ανακατευουμε οπως παντα τη σκονη σοκολατας (περιπου 3 κουταλακια του γλυκου), εγω χρησιμοποιω την Γιωτης, με καυτο γαλα!
- Πριν ριξουμε το ροφημα στην κουπα ριχνω στον πατο λιγο σιροπι καραμελας, περιπου μισο δαχτυλο.
- Ριχνω τη ζεστη σοκολατα και μεσα προσθετω λιγη κανενα (αναλογως με το ποσο σας αρεσει ρυθμιστε την ποσοτητα-εμενα μου αρεσει πολυ οποτε βαζω περιπου μισο κουταλακι).Ανακατευω με ενα κουταλακι καλα.
- Τελος βαζω λιγη σαντιγυ απο πανω και ριχνω ελαχιστο σιροπι καραμελας.Ας μην ξεχναμε και το food styling που λεει συνεχεια ο Παρλιαρος!
Εφη!
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου